Aanmelden Voorleesactie

Geweldig dat je meedoet aan de Voorleesactie! Vul hieronder de gegevens van de school, kinderopvanglocatie of kinderboerderij in. Begin oktober ontvang je dan het boek.

Rond 25 september zal ook de digitale versie van het boek online staan ter voorbereiding voor de voorlezers. Ook geven we dan aanvullende lessuggesties. We houden je op de hoogte via de nieuwsbrief of kom zelf rond die datum nog eens kijken op de site.

Per locatie is er één boek beschikbaar. Stem daarom de aanmelding af met je collega’s. Wil je meerdere exemplaren? Dan kun je deze voor 10 euro per boek bijbestellen via info@dagvandeduurzaamheid.nl

NME-centra en deelnemers aan het programma Eco-Schools hoeven zich niet aan te melden, zij krijgen het boek allemaal toegestuurd.

School

Vul hier adres, postcode en plaats in. Deze gegevens worden gebruikt om de school op de website te plaatsen.
Niet verplicht! Deze foto komt op de website. Het mag een foto zijn van de voorleesactie van voorgaande jaren of een afbeelding of logo van de school. Zorg wel dat de foto rechtenvrij is en dat er geen personen herkenbaar op staan die daar geen toestemming voor hebben gegeven.

Wie gaat er voorlezen?

Contactpersoon

Voor eventuele vragen over bezorging voorleesboek e.d.

Postadres boek

Heef jouw school een postbus? Gebruik dan het postbus-adres. Check je adres goed. We versturen het boek één keer.

Iedere school ontvangt één boek. Als je er meerdere wilt kan je deze bijbestellen via info@dagvandeduurzaamheid.nl